Slideshow Items

 • hero

  EASE BY ELOFLEX

  Førsteklasses svenskproduserte rullestolputer for komfortabel bruk hele dagen

EASE GIR DEG EN BEDRE OPPLEVELSE AV ELOFLEX

Ease by Eloflex tilbyr en rekke svenskproduserte ergonomiske puter designet for å optimalisere din Eloflex brukeropplevelse. Hvert Ease-produkt prioriterer både komforten som trengs for lengre sitteperioder og holdbarheten som kreves for langvarig daglig bruk.

Ease er skreddersydd for folk som deg, som elsker Eloflex og som bruker den i mange timer av gangen. Med en rekke putestiler å velge mellom, kan du enkelt bytte puter for å få best mulig støtte for nakke og rygg ved kjøkkenbordet, foran TV-en, i bilen eller i en manuell rullestol.

FORBEDRE LIVET GJENNOM GOD OG SMERTEFRI SITTING

Vårt mål er å heve komforten din. Dette er essensen i Ease — en ergonomisk løsning for aktive brukere som ofte bruker mye tid på å sitte og forsøke å forbedre trivselen under utflukter, turer eller daglige aktiviteter. 

Hvert Ease-produkt er laget for å forbedre komforten din, en avgjørende faktor for å nyte friheten som følger med en Eloflex.

KOMFORT — FOR ENHVER ANLEDNING

For personer med begrenset mobilitet er langvarig sitting ofte en daglig realitet. En førsteklasses setepute med eksepsjonell komfort er like viktig som et godt par sko for de som går mye.

Ease by Eloflex gir førsteklasses ergonomisk sittekomfort som passer for enhver anledning i rullestolen, enten hjemme og på farten. Opplev forskjellen!

HÅNDLAGET KVALITET FRA SVERIGE

Seteputer i vårt utvalg Ease by Eloflex er omhyggelig håndlaget i Träslövsläge, en sjarmerende fiskerlandsby på vestkysten av Sverige, i Halland kommune. Disse putene er laget eksklusivt for Eloflex, og blir nøye inspisert og pakket på fabrikken vår i nærheten av Varberg, før de leveres til Eloflex for distribusjon til verdsatte kunder som deg selv. 

FOREBYGGING OG LINDRING AV UBEHAG

Langvarige sitteperioder kan noen ganger føre til ubehag i rygg og rumpe, hudirritasjon, kramper eller i verste fall sittesår og utslett.

De ergonomiske seteputene i Ease-serien bidrar til å forhindre unødvendig ubehag og unngå sittesår. De gir også lindring fra smerter og lindrer eksisterende problemer.

Finn din Ease

Slideshow Items

 • FØRSTEKLASSES PUTE - EASE ONE

  Ease One er en myk og ultrakomfortabel premium pute designet for mennesker som tilbringer lengre...

 • FØRSTEKLASSES PUTE - EASE WEDGE

  Ease Wedge er en kileformet setepute med en hevet forkant. Den er spesielt designet for å forbedr...

 • EASE KORSRYGGSTØTTE

  Ease korsryggstøtte er designet i fast og slitesterkt viskoelastisk “memory”-skum. I motsetning t...

 • EASE ARMLENEPUTE

  Ease armlenepute er et mykt armlenetrekk designet for din Eloflex. Med 1 cm tykk, myk skumpolstri...

 • EASE POLSTRING AV RYGGSTØTTERØR

  Ease polstring for ryggstøtterør er et mykt skumbelegg designet for ryggstøtten på Eloflex. Det g...

 • EASE INKONTINENSTREKK

  Å håndtere inkontinens mens du sitter i rullestol bør ikke være stressende eller komplisert. Vårt...

VÅRE FORHANDLERE - HER KAN DU HANDLE EASE!

Ease by Eloflex er tilgjengelig overalt hvor våre sammenleggbare elektriske rullestoler selges. Klikk her for en komplett liste over autoriserte forhandlere eller kontakt oss for mer informasjon.