Slideshow Items

 • hero

  EN NY GENERASJON ELEKTRISKE RULLESTOLER

  Det spiller ingen rolle om du er gammel, ung, sterk eller svak. Med Eloflex får du en høyere grad av frihet hjemme og når du reiser, uten å måtte stole på andre.

  Se alle produkter

PRODUKTER FOR ALLE ANLEDNINGER

Eloflex er elektriske rullestoler tilgjengelig i modeller for alle typer mennesker. Uansett alder eller fysisk tilstand gir Eloflex ekstra frihet hjemme og på farten, og eliminerer behovet for ekstern hjelp. Den lette designen gjør det enkelt å pakke stolen sammen og ta den med i bilen. Nå trenger du ikke å være avhengig av andre for å komme deg rundt.

UAVHENGIG FRIHET

Det er lett å forstå hvordan Eloflex-løsningen har en positiv innvirkning på hverdagen til så mange mennesker. Først og fremst tilbyr den en sammenleggbar, lett elektrisk løsning som er perfekt å ta med i bilen og på turer. Enda viktigere er det at den tilbyr et nytt mobilitetsnivå som tidligere ikke eksisterte på grunn av den ikke-sammenleggbare konstruksjonen til tradisjonelle elektriske rullestoler, som ofte veier mellom 80 og 150 kg.

Med sin kompakte design og høye kjørekomfort har du praktisk talt ingen grenser for å komme deg rundt.  Du kan cruise rundt i parken, eller dra til byen for å navigere i travle butikker, kafeer og restauranter.

Moderne flygodkjente batterier betyr at du også kan sjekke inn Eloflex på fly.

KOMPAKT OG ALLSIDIG

Tradisjonelle elektriske rullestoler er vanligvis store, klumpete og veier mer enn 100 kg. Dette gjør dem utsatt for å ikke passe, enn si løfte, inn i en bil for utflukter. Hjemme tar de for mye plass og er ganske klønete å kjøre. Men det trenger ikke være slik. Eloflex representerer en helt moderne tilnærming til elektriske rullestoler, konstruert av aluminium eller karbonfiber. Med et enkelt håndgrep kan den enkelt foldes sammen, minimerer plassen den opptar og utnytter den eksepsjonelt lave vekten for enkel transport i bilen din.

På grunn av sine kompakte mål, bakhjulsdrift og samme setedesign som en manuell rullestol, gir Eloflex deg sammenlignbar ytelse. Den gode svingradiusen og den høye presisjonen gjør at du enkelt kan manøvrere inn i trange rom og gjennom smale dører. Eloflex representerer en ny generasjon elektriske rullestoler, med en lett ramme og en bredde på bare 60 cm.

Se våre modeller

AKTIVE BRUKERE

Eloflex er et ideelt supplement for alle som bruker manuell rullestol som ønsker en lett og fleksibel elektrisk rullestol å ta med i bilen eller på turer. Med sin høye sittekomfort, lette konstruksjon og tilpasningsdyktige kompakte design gir den de samme mulighetene som den manuelle rullestolen din.

Hemmeligheten ligger i det faktum at en Eloflex elektrisk rullestol veier opptil 80% mindre enn standard elektriske rullestoler. Dessuten kan den foldes sammen med et enkelt håndgrep og kollapsende bevegelse.

SVAKE BRUKERE

Kanskje du har en nevromuskulær sykdom som gjør det vanskelig å rulle den manuelle rullestolen din over litt lengre avstander. Eller kanskje det er en annen medisinsk situasjon. Uansett situasjon, hjelper Eloflex deg med å gjenvinne friheten din. På få sekunder kan du gå ut i vårsolen, puste inn frisk luft og fortsette å ha et aktivt liv uten å være avhengig av at noen skyver deg rundt. Samtidig beholder du fleksibiliteten som gir deg full tilgang til kafeer, restauranter, butikker og toaletter.

ELDRE BRUKERE

Som senior vil du finne Eloflex som en ideell elektrisk rullestol for rolige turer i parken. Styrespaken kan plasseres på høyre eller venstre side av armstøtten, avhengig av hvilken hånd du vanligvis bruker. Alternativt er den plassert på ryggstøtten* for praktisk betjening av en ledsager som går ved siden av.

Eloflex er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser og passer for alle typer brukere. Den høye sittekomforten, den komfortable fotplaten og muligheten til å folde sammen armlenet og fotplaten blir satt pris på av alle.

SAMMENLEGGBAR OG BÆRBAR

Eloflex sin smarte konstruksjon gjør det mulig å raskt folde den sammen som en barnevogn. På få sekunder legges den sammen til størrelsen på en vanlig koffert. Med sin lette design er den enkel å løfte inn i bilen, oppbevare i et skap eller sjekke inn på en flytur. Den kan også rulles i sammenfoldet stilling, noe som gjør den ekstrem enkel å flytte rundt. Den lave vekten og det kompakte formatet gjør den enkel å laste inn i egen bil og ta den med på turer.

ELEKTRISK RULLESTOL I EGEN BIL

Muligheten til å ta med deg el-rullestolen, i din egen bil, er en ubeskrivelig følelse av frihet. Eloflex gjør det så mye lettere å ta den elektriske rullestolen med deg til sommerhuset eller på ferieturer. Glem ramper eller spesielle tilpasninger. 

Eloflex passer i alle typer biler. Nå kan du reise med en venn, ta en vanlig taxi eller leie en bil uten å bekymre deg for problemer med den elektriske rullestolen. Den lave vekten gjør det enkelt å laste inn i egen bil.

PÅ VEIEN

Når den er sammenfoldet, er Eloflex like kompakt som en vanlig koffert. De fleste modeller veier i underkant av 30 kg, noe som sikrer enkel bærbarhet på reisene dine. 

Enten du planlegger å reise med bil, sjekke inn på en flytur, ta en taxi eller busstur med venner, kan Eloflex følge deg uten problemer. Når du ankommer destinasjonen, kan du fullt ut nyte friheten som følger med.

VÅRE BESTSELGERE

VÅRE BESTSELGERE

Slideshow Items

 • ELOFLEX L+

  Eloflex L+ er markedets mest ettertraktede elektriske rullestol. Med unike funksjoner som sammenleggbarhet, kompakt d...

  27 kg

  30 km

  Les mer

  ELOFLEX L+

  Eloflex L+ er markedets mest ettertraktede elektriske rullestol. Med unike funksjoner som sammenl...

  27 kg

  30 km

 • ELOFLEX D2

  Eloflex D2 er en innovativ sammenleggbar elektrisk rullestol, med samme elegante design som våre andre elektriske rul...

  kg

  30 km

  Les mer

  ELOFLEX D2

  Eloflex D2 er en innovativ sammenleggbar elektrisk rullestol, med samme elegante design som våre...

  kg

  30 km

 • ELOFLEX P

  Eloflex P har en innebygd elektrisk vippefunksjon i setet, designet for å lette inn- og utstigning av stolen. Denne m...

  30 kg

  30 km

  Les mer

  ELOFLEX P

  Eloflex P har en innebygd elektrisk vippefunksjon i setet, designet for å lette inn- og utstignin...

  30 kg

  30 km

 • ELOFLEX C

  Eloflex C bærer stolt tittelen som den letteste sammenleggbare elektriske rullestolen på markedet. Takket være karbon...

  16 kg

  15 km

  Les mer

  ELOFLEX C

  Eloflex C bærer stolt tittelen som den letteste sammenleggbare elektriske rullestolen på markedet...

  16 kg

  15 km

 • ELOFLEX Z

  Eloflex Z står seg som den mest eksklusive sammenleggbare elektriske rullestolen som finnes, både i vårt eget sortime...

  23 kg

  30 km

  Les mer

  ELOFLEX Z

  Eloflex Z står seg som den mest eksklusive sammenleggbare elektriske rullestolen som finnes, både...

  23 kg

  30 km

 • ELOFLEX S1

  Alle fortjener friheten til å leve et aktivt liv, fri for unødvendige begrensninger i sine daglige rutiner eller i lø...

  37,5 kg

  30 km

  Les mer

  ELOFLEX S1

  Alle fortjener friheten til å leve et aktivt liv, fri for unødvendige begrensninger i sine daglig...

  37,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX L

  Eloflex L er en kompakt elektrisk rullestol uten dikkedarier og “ikke masse greier” for folk på farten. Den legges pr...

  25,5 kg

  30 km

  Les mer

  ELOFLEX L

  Eloflex L er en kompakt elektrisk rullestol uten dikkedarier og “ikke masse greier” for folk på f...

  25,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX X

  Eloflex X har en unik design skreddersydd spesielt for våre eldre brukere. Den står som den mest populære elektriske...

  25 kg

  25 km

  Les mer

  ELOFLEX X

  Eloflex X har en unik design skreddersydd spesielt for våre eldre brukere. Den står som den mest...

  25 kg

  25 km

 • ELOFLEX H

  Med Eloflex Model H har vi gjort det umulige — det er en kraftig elektrisk rullestol som er spesielt designet for vår...

  42,5 kg

  40 km

  Les mer

  ELOFLEX H

  Med Eloflex Model H har vi gjort det umulige — det er en kraftig elektrisk rullestol som er spesi...

  42,5 kg

  40 km

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Ja, Eloflex elektriske rullestoler oppfyller alle flyreisekrav fra International Air Travel Association (IATA). Forbered deg på reisen din ved å sjekke den detaljerte informasjonen vi har samlet i delen “Tips og triks”. Her finner du alt du trenger å vite om prosedyrer, forskrifter med litt av våre egne reiseopplevelser lagt til, for å gjøre reisen til en uanstrengt opplevelse. Klikk her for å finne ut hvordan du tar Eloflex på en flytur.

 • Det er mange måter å laste en Eloflex inn i en bil. Vi har skissert de fire vanligste tilnærmingene i delen “Tips og triks”. For ekspertveiledning om lasting, Klikk her.

 • Alle Eloflex elektriske rullestoler leveres med to års garanti. Vær oppmerksom på at denne garantien bare gjelder den opprinnelige kjøperen.

 • Vi får mange spørsmål om lading av Eloflex. For å hjelpe deg på dette området, sjekk ut delen “Tips og triks”, som også dekker beste ladepraksis. Les mer

 • Når den er fulladet, er rekkevidden til en Eloflex minimum 30 km eller omtrent 5 timers kontinuerlig bruk.

  Ved svært kalde temperaturer (under null) kan den normale kjøreavstanden reduseres noe.

Flere spørsmål