Slideshow Items

 • hero

  MER ENN BARE ELEKTRISKE RULLESTOLER

  Vårt mål er å tilby våre brukere frihet og selvstendighet - muligheten til å ha et selvstendig, aktivt og gledelig liv, på samme vilkår som alle andre.

  Se alle produkter

VI KJENNER RULLESTOLER

Historien om Eloflex er forankret i opplevelsene til enkeltpersoner som stort sett er begrenset til rullestoler som forsøkte å omdefinere arenaen for et aktivt og sømløst liv. Grunnleggerne så et klart behov for en lett og kraftig elektrisk rullestol som uten problemer kunne følge dem i deres daglige liv og på reiser. Resultatet ble en rekke sammenleggbare elektriske rullestoler som tilbød enestående komfort, praktisk og pålitelighet - fordi alle fortjener retten til uavhengighet!

På relativt kort tid har Eloflex blitt en betydelig aktør innen hjelpemiddelsektoren. Ikke bare er våre elektriske rullestoler i stor etterspørsel, men de blir også ofte foreskrevet gjennom ulike helserefusjonsordninger med staten og kommunen, avhengig av markedet. De selges direkte til sluttbrukere via Bano Life, men kan også søkes på via NAV. 

Eloflex leder an i markedet innen segmentet for sammenleggbare elektriske rullestoler og er nå tilgjengelig i 15 europeiske land. Siden 2018 har selskapet stolt vært medlem av Teqnion-familien, en svensk industriell handelsgruppe med en sterk tradisjon for innovasjon og service.

EN IDÉ UNNFANGET FRA ERFARING

I dag kan den opprinnelige ideen bak Eloflex virke ganske vanlig - en sammenleggbar elektrisk rullestol som tilbyr bemerkelsesverdig tilgjengelighet, imponerende rekkevidde og praktisk transport i en bil eller på et fly. Da Eloflex ble grunnlagt i 2015, var virkeligheten helt annerledes. Da var elektriske kjøretøy helt nye. Alternativene for personer med mobilitetsutfordringer var enten manuelle rullestoler eller tunge tradisjonelle elektriske rullestoler som veide flere hundre kilo.

Som rullestolbrukere opplevde teamet vårt selv utfordringene og begrensningene i livet med en tradisjonell elektrisk rullestol. Dette fikk oss til å ta saken i egne hender og legge ut på en reise mot smarte materialvalg, lett design, overlegen sittekomfort, og i sær, en sammenleggbar ramme. 

Resultatet? Den moderne elektriske rullestolen nå kjent som Eloflex - også kalt «The Original» - som har forvandlet livene til mange og fortsetter å gjøre det.

KVALITET I ALT VI GJØR 

Som en del av vår produktutvikling og gjennom samtaler med brukerne våre drar vi stor nytte av at vi selv bruker Eloflex sine produkter hver dag. Denne dype forståelsen av hva som virkelig betyr noe for rullestolbrukere informerer vårt produktsortiment. Det er det “ledende kompasset” for all utvikling. 

Når du velger en elektrisk rullestol fra Eloflex, kan du være trygg på at du investerer i best mulig kvalitet og service. Vi forstår viktigheten av å kunne stole på hjelpeutstyret ditt. Derfor streber vi kontinuerlig etter å tilby elektriske rullestoler skreddersydd til dine spesifikke behov. Eloflex gjør livet enklere, mens vi aldri går på akkord når det gjelder sikkerhet og kvalitet.

FRIHET FOR ALLE!

Vårt ledende prinsipp er “frihet for alle”, og vår visjon er at flere individer skal oppleve et selvstendig liv takket være Eloflex. Denne etosen gjenspeiles i vårt mangfoldige modellutvalg. Der andre kun tilbyr en standardmodell, tilbyr vi stolt en rekke varianter som kan tilpasses forskjellige brukere med varierende utfordringer og behov. 

Eloflex er et ungt selskap, drevet og utviklet av dedikerte mennesker med en sterk drivkraft. Målet vårt er å forenkle livene til personer som har problemer med å gå. Gjennom våre sammenleggbare elektriske rullestoler gjenoppretter vi friheten til brukerne, slik at de kan leve et aktivt liv. Økt uavhengighet er nøkkelen til å nyte livet til det fulle. Eloflex er mer enn et produkt, den muliggjør en reell endring i folks liv.

Les mer

GARANTI

Vår omfattende erfaring innen rullestolproduksjon gir oss en betydelig fordel i utviklingen av våre elektriske rullestoler. Vi har inngående kunnskap om kjøreegenskaper, sittekomfort, materialvalg og produksjonsmetoder, akkumulert gjennom årene, både som produsenter og brukere. Vi bruker all denne verdifulle kunnskapen på Eloflex-modellene våre. 

Vi er stolte av kvaliteten på produktene våre og tilbyr garantier på alle våre elektriske rullestoler og tilbehør. Garantien dekker eventuelle produksjonsfeil som kan oppstå. Det er imidlertid viktig å merke seg at garantien ikke dekker skader forårsaket av feil vedlikehold, uaktsomhet, misbruk eller skade som ikke er relatert til materiale- eller produksjonsfeil. 

Les mer

SERVICE

Vi streber etter høyeste kvalitet og presisjon i hver detalj av produktene våre, med mål om at de skal vare lenge. Selv om vi lager pålitelige elektriske rullestoler som tåler intensiv bruk i mange timer, kan visse komponenter bli utsatt for slitasje over tid.

Derfor inkluderer vi alltid garantiservice ved hvert kjøp av en Eloflex. Det er en del av vår forpliktelse å sikre at den elektriske rullestolen din fortsetter å yte på toppnivå. Hvis du trenger service eller reservedeler, vennligst kontakt butikken der du kjøpte rullestolen.

Sammen sørger vi for at rullestolen din forblir en pålitelig følgesvenn i ditt aktive liv.

Les mer

TIPS OG TRIKS

Ta deg tid til å utforske våre nyttige tips og triks! Lær mer om Eloflex, inkludert hvordan du tar vare på batteriene og stolen, hva du trenger å vite før du reiser med et fly, og hvordan du sikrer synligheten din i trafikken på mørke høstkvelder.

Finn svar på våre oftest stilte spørsmål her.

Slideshow Items

 • Optimaliser ladingen

  Hvordan lader du Eloflex best? Lær hvordan du kan øke levetiden til batteriene og forbedre rekkevidden.

 • Ta med Eloflex på en flytur

  Eloflex elektriske rullestoler oppfyller alle IATA-krav for flyreiser. Her finner du informasjon, tips og dokumenter for flyreisen din.

 • Lasting av Eloflex inn i en bil

  Et av de vanligste spørsmålene vi får fra brukerne våre er om vi har noen tips om hvordan du enkelt kan laste en Eloflex inn i bilen. Nedenfor har vi samlet de vanligste tilnærmingene.

 • Vedlikehold av Eloflex

  Du trenger ikke å sende Eloflex inn for service, men en god måte å forlenge levetiden til den elektriske rullestolen på er å vedlikeholde den i henhold til våre tips og instruksjoner.

FINANSIERING

I Norge kan du få innvilget rullestol via NAV. Vanligvis er det den kommunale ergoterapeuten som vurderer behovet for en rullestol, og om man kan søke på dette via NAV. Denne evalueringen er knyttet til de spesifikke «behovene» som er identifisert.

Hvis en ergoterapeut ikke anbefaler en elektrisk rullestol, er det andre alternativer. Disse kan omfatte å kjøpe en selv, sikre økonomisk støtte gjennom avdragsplaner som tilbys av spesifikke forhandlere, eller søke hjelp fra forskjellige organisasjoner som er forpliktet til å forbedre livskvaliteten for personer med nedsatt funksjonsevne.

Les mer

MILJØANSVAR

Hos Eloflex er vi forpliktet til å ivareta både miljøet og din velvære. Våre elektriske rullestoler er ikke bare praktiske og brukervennlige, men også laget med et sterkt fokus på miljømessig bærekraft.

Vi er stolte av våre sertifiseringer som viser vår dedikasjon til ansvarlig ledelsespraksis på tvers av alle nivåer. Sammen har vi som mål å beskytte vår felles verden og bidra til en grønnere og mer bærekraftig daglig reise.

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Ja, Eloflex elektriske rullestoler oppfyller alle flyreisekrav fra International Air Travel Association (IATA). Forbered deg på reisen din ved å sjekke den detaljerte informasjonen vi har samlet i delen “Tips og triks”. Her finner du alt du trenger å vite om prosedyrer, forskrifter med litt av våre egne reiseopplevelser lagt til, for å gjøre reisen til en uanstrengt opplevelse. Klikk her for å finne ut hvordan du tar Eloflex på en flytur.

 • Det er mange måter å laste en Eloflex inn i en bil. Vi har skissert de fire vanligste tilnærmingene i delen “Tips og triks”. For ekspertveiledning om lasting, Klikk her.

 • Alle Eloflex elektriske rullestoler leveres med to års garanti. Vær oppmerksom på at denne garantien bare gjelder den opprinnelige kjøperen.

 • Vi får mange spørsmål om lading av Eloflex. For å hjelpe deg på dette området, sjekk ut delen “Tips og triks”, som også dekker beste ladepraksis. Les mer

 • Når den er fulladet, er rekkevidden til en Eloflex minimum 30 km eller omtrent 5 timers kontinuerlig bruk.

  Ved svært kalde temperaturer (under null) kan den normale kjøreavstanden reduseres noe.

Flere spørsmål