LASTING AV ELOFLEX INN I EN BIL

Et av de vanligste spørsmålene vi får fra brukerne våre, er om vi har noen tips om hvordan man best kan laste en Eloflex inn i en bil. Svarene på dette spørsmålet kan variere avhengig av spesifikke bilmodeller og brukerpreferanser. Nedenfor har vi oppsummert de fire vanligste tilnærmingene basert på tilbakemeldinger og tips fra brukerne våre.

LØFTE DEN INN I KJØRETØYET

Den vanligste metoden er ganske enkelt å folde Eloflex sammen og løfte den inn i bilen. De fleste brukere finner opp sine egne teknikker, avhengig av bilmodell og høyde på bagasjerommet, samt egen fysiske styrke. Nedenfor presenterer vi to varianter som ofte brukes av mange individer. Disse metodene legger minimal belastning på ryggen takket være bruken av beinmuskulaturen under løfting. 

Alternativ 1.
Den beste og mest komfortable metoden for folk med normal høyde. Hold forhjulsrørene og trykk den myke delen av stolen mot kroppen din for et sikkert grep.

Alternativ 2.
En metode med lavere grep for kortere personer. Bruk hjulene til å rulle stolen inn i bilens bagasjerom, og sørg for å koble fra motorene før du løfter.

LØFTE DEN INN

Den kanskje beste måten å laste en Eloflex på er å bruke et hjelpemiddel. På denne måten trenger du ikke løfte mer enn en tredjedel av Eloflex sin vekt. Denne teknikken krever imidlertid at du har en stasjonsvogn og at kanten på bagasjerommet ikke er høyere enn 55 cm. Det er også avhengig av bruken av anti-tippe-enhetene under lasting.

VED HJELP AV EN LASTERAMPE

En lasterampe fungerer som et verdifullt verktøy for å laste en Eloflex trygt inn i bilen din, spesielt hvis du synes tunge løft er utfordrende. Den lar deg kjøre Eloflex oppover rampen i sammenfoldet stilling ved hjelp av stolens motorer. Det er mange forskjellige typer ramper: lange, korte, brede og smale... Eloflex tilbyr to forskjellige modeller, som du finner i vår tilbehørsseksjon. På bildet nedenfor presenterer vi en løsning sendt til oss av en av brukerne våre som fungerte ganske bra.

VED HJELP AV EN KRAN

For en praktisk, men litt mer kostbar løsning, bør du vurdere å installere en kran i bagasjerommet på bilen din for å lette lastingen av din Eloflex. Dette er den beste løsningen hvis du sitter i rullestol og ønsker å kunne ta med deg Eloflex i bilen på egen hånd. Mange kranløsninger og modeller er tilgjengelige på markedet, men gitt den kompakte, lette utformingen av Eloflex, er en ganske enkel kran ofte tilstrekkelig. Vi foreslår at du kontakter ditt nærmeste bilmonteringsfirma for ytterligere detaljer og veiledning.

Slideshow Items

  • Optimaliser ladingen

    Hvordan lader du Eloflex best? Lær hvordan du kan øke levetiden til batteriene og forbedre rekkevidden.

  • Ta med Eloflex på en flytur

    Eloflex elektriske rullestoler oppfyller alle IATA-krav for flyreiser. Her finner du informasjon, tips og dokumenter for flyreisen din.

  • Vedlikehold av Eloflex

    Du trenger ikke å sende Eloflex inn for service, men en god måte å forlenge levetiden til den elektriske rullestolen på er å vedlikeholde den i henhold til våre tips og instruksjoner.